075 7710515 info@sv-cartouche.nl

Wedstrijdagenda

OP 29 – 08 – 2019  NOG NIET BEKEND !
AK – KKP bij de Vrijheid Wieringen te Westerland.
LET OP !  Zaterdag 12 januari 2019.
Schiettijden: AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !
12.45 uur:   SdV, HW, RvdP, WL, PL en TP

AK – KKP bij de Vrijheid Wieringen te Westerland.
LET OP !  Zaterdag 20 januari 2018.
Schiettijden: AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !
13.45 uur:   SdV, HW, RvdP en TP.

AK – MKL/Z bij de Vrijheid Edam

Zondag  24 november 2019

AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

Schiettijden: 6 x MKL  11.30 uur:  –  HW, TP, PL, WL, SdV en RvdP.

Schiettijden: 1x MKZ  14.00 uur:   –  RvdP

DK – MKL/Z bij de Vrijheid Edam

Zaterdag  22 februari 2020

AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

Schiettijden: 6 x MKL  11.30 uur:  –  HW, TP, PL, WL, SdV en RvdP.

Schiettijden: 1 x MKZ  14.00 uur:  –  RvdP

AANWEZIG:  ALTIJD MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

AK – VP bij de Vrijheid Edam

Zaterdag   19 oktober 2019

Schiettijd: 3 x 11.00 uur: HW, PL en WL

DK – VP bij de Vrijheid Edam

Zaterdag   21 maart 2020

Schiettijd: 3 x 11.00 uur: HW, PL en WL

Streekwedstrijden Klein Kaliber Pistool “Kennemerland”

Wedstrijdkalender   Seizoen 2019- 2020

Datum Schiet vereniging Plaats Aantal meter
1e 22 september 2019 Generaal van Merlen
Haarlem 10 meter
2e 27 oktober 2019 SV Zaanstad Zaandam Duel-  25 m.
3e 17 november 2019 SV Purmerend Purmerend 12 meter
4e 15 december 2019 SV Vrijheid Diemen Diemen 25 meter
5e 26 januari 2020 SV Vrijheid Haarlem Haarlem 10 meter
6e 23 februari 2020 SV Vrijheid Heiloo
Purmerend 25 meter
7e 22 maart 2020 SV Zaanstad
Zaandam 25 meter
8e 26 april 2020 SV Shooting ’82 Halfweg 12 meter

Prijsuitreiking gepland op  zaterdagavond 16 mei 2020 bij  SV Zaanstad te Zaandam Aanvang 20.30 uur, Zaal open vanaf 20.00 uur (Sportlaan 2 te Zaandam,) Ik hoop van harte dat toch zeker een aantal Cartouche schutters aanwezig zullen zijn, bv uit ieder team 1 á 2 personen ! Opgave aan Walter ! Ik blijf net als afgelopen seizoen observeren of er wellicht nieuwe talenten kunnen worden toegevoegd aan de wedstrijdteams, dit seizoen hebben er overigens enkele wijzigingen plaatsgevonden in de teams, schutters die gestopt zijn en ook sportieve verbeteringen dan wel “verminderingen” van bepaalde leden hebben daartoe bijgedragen. Ik hoop van harte dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen, en dat ook de nieuwe schutters in deze wedstrijdserie kunnen rekenen op de steun en hulp van de zogenaamde “oude Garde” !!  Ik wijs er nogmaals op dat bij de deelname van deze 8 regionale “Club-wedstrijden” geen wérkelijke verplichtingen worden opgelegd, bij ziekte kan een schutter nou eenmaal niet schieten nietwaar ?…  maar dat Cartouche wel mag verwachten dat iedereen deze wedstrijden zo veel mogelijk zal trachten bij te wonen, deelnemen dus !

Walter.

Voorlopige teamsamenstellingen 2019- 2020 :

1e Paul Michel Theo Walter
2e Hennie Thien Ruud Jaap van A.
3e Sylvia Frank W. Bart K.
 Geert Jan

Reserves Rens. Jaap W. Kees.

Zooitje Schieten bij de Vrijheid Edam

Let op ! Zaterdag 14 december !

AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

Schiettijden: 6 x 11.30 uur !

4 x MKL – (HW, SdV, TP en PL)  en 2 x MKZ (RvdP + WL)

Huishoudelijke regels

Minimaal een half uur VOOR de aanvang van IEDERE wedstrijd aanwezig zijn !! (wees liever een uur te vroeg dan 5 minuten te laat !).

Voor vragen over deelname neem contact op met Walter. En zet onze website, maar vooral deze pagina in je favorieten. Raadpleeg, als Cartouche wedstrijdschutter vaak de wedstrijddata.
Ik ga er nog steeds van uit dat Alle deelnemers, alles in het werk zullen stellen om alle wedstrijden allemaal bij te wonen.

Dit komend seizoen zullen de DK’s en AK’s mogelijk vaker gepland worden op zaterdagen. De schutters worden hier tijdig over geïnformeerd. Dit komt o.a. ook omdat er ook Streekwedstrijden KKP zijn, en schijnbaar is het niet mogelijk goed te plannen doordat er op de weekenden ook DK’s en AK’s worden gepland. Als er iemand is die NIET op ZATERDAG kan door wat voor omstandigheid dan ook, toch wil schieten laat het weten en dan probeer ik je op zondag in te plannen. Ik probeer zo goed mogelijk te regelen maar dat lukt niet in alle gevallen. Doorgaans kunnen niet alle wedstrijdschutters in 1 serie plaatsnemen en moet er in 2 series worden geschoten.

Ik ga ook alle schutters benaderen om te vragen wanneer ze NIET willen deelnemen aan een bepaalde wedstrijd, constateer je zelf dat je bent ingepland voor een wedstrijd welke je om wat voor reden NIET kunt schieten GEEF DIT DIRECT DOOR !
Gezien de ervaringen van voorgaande jaren is er minder kans dat iedereen altijd aanwezig zal zijn. Vakanties en ziekte of werk zijn bv altijd onzekere factoren bij het plannen.

Ik hoop op jullie begrip.