075 7710515 info@sv-cartouche.nl

Wedstrijdagenda

AK – KKP bij de Vrijheid Wieringen te Westerland.
LET OP !  Zaterdag 20 januari 2018.
Schiettijden: AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !
13.45 uur:  PL, SdV, WL en RvdP.
15.00 uur:  DS, TN, CN, HW en TP.

AK – MKL bij de Vrijheid Edam

Let Op !! ZATERDAG (!!) 18 november 2017

Schiettijden: AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

14.00 uur: HW, PL,WL, SdV, TP en RvdP

15.15 uur:  TN, CN en DS

DK – MKL bij de Vrijheid Edam

Zondag 25 februari 2018

Schiettijden: AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

14.00 uur: PL, WL, SdV, TN, CN en DS

15.15 uur:   RvdP en HW

AK – VP bij de Vrijheid Edam

Let Op !! ZATERDAG (!!)  21 oktober 2017

Schiettijd: 13.15 uur: HW, PL en WL    AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

DK – VP bij de Vrijheid Edam

Zondag 25 Maart 2018

Streekwedstrijden Klein Kaliber Pistool “Kennemerland”

Wedstrijdkalender   Seizoen 2016- 2017

Datum Schiet vereniging Plaats Aantal meter
1e 24 september 2017 SV De Vrijheid Haarlem 10 meter
2e 22 oktober 2017 SV Zaanstad Zaandam Duel-  25 m.
3e 19 november 2017 SV Purmerend Purmerend 10 meter
4e 10 december 2017 SV Gen. van Merlen Haarlem 12 meter
5e 21 januari 2018 SV Vrijheid Haarlem 25 meter
6e 11 februari 2018 SV De Vrijheid Diemen 25 meter
7e 11 maart 2018 SV Zaanstad Zaandam 25 meter
8e 08 april 2018 SV Shooting ’82 Halfweg 12 meter

Prijsuitreiking gepland op  zaterdagavond 26 mei 2018 bij  SV-De Vrijheid Haarlem
Aanvang 20.30 uur, Zaal open vanaf 20.00 uur
(Kleverlaan 200, Haarlem, net voor de spoorwegovergang links)

Ik ga er van uit dat toch zeker een aantal Cartouche schutters aanwezig zullen zijn, bv uit ieder team 1 á 2 personen
Opgave aan Walter !

Ik blijf net als afgelopen seizoen observeren of er wellicht nieuwe talenten kunnen worden toegevoegd aan de wedstrijdteams.

Voorlopige teamsamenstellingen 2017-18 :

Team Naam Naam Naam Naam
1e Hennie Michel Theo Walter
2e Paul Cuong Ruud
3e Sylvia Jaap van A. Kees  Claire
4e Danny Thien Rens
Reserves Ron B. Jaap W.

Zooitje schieten bij de Vrijheid Edam

Zondag 17 december 2017

AANWEZIG: MINIMAAL EEN HALF UUR VOOR AANVANG VAN DE SERIE !

MKL – Schiettijd: 14.00 uur: TP, TN, CN en DS

MKL – Schiettijd: 15,15 uur: HW, SdV, PL, WL*  en RvdP *  (* = MKZ)

LET OP !! – Ik ben zo vrij geweest om de schutters in te delen in de 25 meter serie MKL/Z en hoop dat jullie daar akkoord mee gaan.

Huishoudelijke regels

Minimaal een half uur VOOR de aanvang van IEDERE wedstrijd aanwezig zijn, wees liever een half uur te vroeg.

Voor vragen over deelname neem contact op met Walter. En zet onze website, maar vooral deze pagina in je favorieten. Raadpleeg, als Cartouche wedstrijdschutter vaak de wedstrijddata.
Ik ga er nog steeds van uit dat Alle deelnemers, alles in het werk zullen stellen om alle wedstrijden allemaal bij te wonen.

Dit komend seizoen zullen de DK’s en AK’s mogelijk vaker gepland worden op zaterdagen. De schutters worden hier tijdig over geïnformeerd. Dit komt o.a. ook omdat er ook Streekwedstrijden KKP zijn, en schijnbaar is het niet mogelijk goed te plannen doordat er op de weekenden ook DK’s en AK’s worden gepland. Als er iemand is die NIET op ZATERDAG kan door wat voor omstandigheid dan ook, toch wil schieten laat het weten en dan probeer ik je op zondag in te plannen. Ik probeer zo goed mogelijk te regelen maar dat lukt niet in alle gevallen. Doorgaans kunnen niet alle wedstrijdschutters in 1 serie plaatsnemen en moet er in 2 series worden geschoten.

Ik ga ook alle schutters benaderen om te vragen wanneer ze NIET willen deelnemen aan een bepaalde wedstrijd, constateer je zelf dat je bent ingepland voor een wedstrijd welke je om wat voor reden NIET kunt schieten GEEF DIT DIRECT DOOR !
Gezien de ervaringen van voorgaande jaren is er minder kans dat iedereen altijd aanwezig zal zijn. Vakanties en ziekte of werk zijn bv altijd onzekere factoren bij het plannen.

Ik hoop op jullie begrip.